alcredis-polis

Websites klaar voor mobiel dankzij Responsive Templates

De toekomst van het internet ligt in uw hand. Zo’n 30 procent van het internetverkeer gaat via smartphones en tablet PC’s. Het is de verwachting dat mobiel internetverkeer de komende jaren alleen maar gaat stijgen. Het is dus belangrijk dat de website van de toekomst geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. En hoe zit het met uw website? Wij helpen u op weg met onze Responsive Templates.

Mobiel geoptimaliseerd

Dankzij de Responsive Templates wordt de lay-out van websites automatisch aangepast aan het formaat van het beeldscherm dat gebruikt wordt om de website weer te geven zonder dat functionaliteiten van de website uit beeld verdwijnen. Slimme oplossingen voor de menubalk en de sidebar zorgen ervoor dat de bezoekers van uw site uw diensten en huisstijl optimaal kunnen beleven. De vormgevers en webdesigners van Buro N11 leveren maatwerk om het ontwerp van websites te optimaliseren voor mobiel gebruik.

Benieuwd hoe de mobiel geoptimaliseerde website voor uw bedrijf eruit kan zien? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.