Jantine Raaphorst

Jantine Raaphorst

maakt media/account

In haar rol als enthousiaste account manager vindt Jantine niets leukers dan een klant blij te maken met oplossingen die we met het team bedenken.

Henri-Stolwijk

Henri Stolwijk

maakt media/visie

Leuk: met bijzondere en creatieve mensen bijzondere producties maken. Journalistiek geïnspireerd, maar heel divers. Dingen maken die je ziet én leest.

Elles

Elles Ernste

maakt media/planning

Voor deze duizendpoot met gevoel voor humor is geen uitdaging te gek! Spoedje tussendoor? Met gemak zorgt zij voor een vlekkeloze planning van elk project.

Thon van Eijk

Thon van Eijk

maakt media/creatief

Hash tags: #Gouda #1977 #concept #graphic #interactive-design #cartoons #communicatie #schoenmaat 41.

Marc Bolier

Marc Bolier

maakt media/strategie

Content is King. Zo simpel is het. Zo moeilijk is het. Het juiste verhaal op de juiste plek op het juiste moment bereikt mensen en creëert meerwaarde.

Celeste Rooswinkel

Celeste Rooswinkel

maakt media/account

Enthousiaste en energieke accountmanager. Celeste zoekt altijd naar oplossingen en gaat geen uitdaging uit de weg.

SdH-stefan_MG_0151-smallb

Stefan de Haan

maakt media/concepten

ontwerper, art director en smileinyourface.com-blogger. op z’n gemak bij serieuze humor, minimalisme, helvetica, awkward moments en teksten zonder kapitalen.

SdH-n11nikkid-3025

Nikki Darneviel

maakt media/account

Het coördineren van de aanvragen voor persberichten en vertalingen is haar specialiteit. Kernwoorden: humor, eigenwijs, sportief, gezonde voeding/koken.

Wim Otten

Wim Otten

maakt media/redactie

Doorgewinterd journalist met heldere kijk op content. Thuis in de wereld van motorfietsen, auto’s, vrachtauto’s en techniek. Houdt overzicht in de redactietuin.

Denise Egbers

Denise Egbers

maakt media/web

Haar voornaamste werkzaamheden zijn het opzetten, vormgeven en verzenden van persberichten en het bijhouden van verschillende online media. Doet daarnaast graag aan week(end)jes weg, badminton en series/films kijken.

Jaimy Zappeij

Jaimy Zappeij

maakt media/stagiair web

Web development: het maken van iets uit niets met wat woorden waar weinig iets van snappen, #programmerJokes, Hide and seek champion …
;
Since 1958

Edo Kuiper

Edo Kuiper

maakt media/projecten

Creatief Projectmanager, in de ruimste zin van het woord. Een magazine? Een website? Een film? U vraagt, wij draaien. En we gaan verder dan dat.

anja

Anja van Jaarsveld-van der Kruk

maakt media/huishoudelijk

Schoon genoeg van rommel? Anja ook! En daar maakt ze korte metten mee. Voor haar is het nooit schoon genoeg. Gesneden tomaatje bij de lunch?

Ellen de Vos

Ellen de Vos

maakt media/web

Een spin in het ‘web’. HTMeLLen nieuwsbrieven, persberichten, ontwerpen van sjablonen. Bij Ellen ben je aan het goede adres.

Jolanda van den Berg

Jolanda van den Berg

maakt media/redactie

Kunst, cultuur, wonen, reizen, werk, dieren en regionaal nieuws: Jolanda weet overal het fijne van en schrijft met veel plezier voor diverse media.

ilse-verweij

Ilse Verweij

maakt media/account

Houdt van lijstjes (maar nog meer van lijstjes afstrepen). Steekwoorden: taal, festivals, persberichten, granaatappelthee… en sinds kort ook HTML.

Majliss Kruger

Majliss Kruger

maakt media/eindredactie

Zorgvuldig redigeert deze eindredacteur uw teksten, tot op de komma nauwkeurig. En met een scherp oog voor vormgeving. Van drukwerk en website tot social media.

Silvia-Wijsman

Silvia Wijsman

maakt media/controller

In de rol van financial controller houdt Silvia zich bezig met managementinformatie, offertes, facturatie en procesmanagement.

mijke-vonk

Mijke Vonk

maakt media/grafisch

Deze grafisch ontwerper wordt blij van wind door de wimpers, VPRO, haar Volvo XC70, aandoenlijke figuren, haar drie bloedjes, Scandinavisch design en Breaking Bad.

Nile van Leeuwen

Nile van Leeuwen

maakt media/redactie

Ervaren redacteur die alles (en meer) weet over auto’s en autorijden.

tanja-murray

Tanja Murray

maakt media/processen

Accountmanagement, procesmanagement en -analyse, en zo nu en dan ingeschakeld worden als eindredacteur van een Engelse tekst – vanwege haar Australische roots. Tanja draait haar hand nergens voor om! Bij haar staat alles in het teken van een optimale dienstverlening richting de klant.

Tom Nederend

Tom Nederend

maakt media/content

Combineert z’n werk als N11’er met waterpolo op het hoogste niveau van Nederland. Houdt van overzicht, oplossingen en creativiteit. En van sport. Zoveel mogelijk.

diny_MG_0071

Diny Wassing

maakt media/huishoudelijk

Geduld is een schone zaak. En schoon is wel zo fijn voor de collega’s en de klanten. Net als een heerlijke lunch. Diny draagt er zorg voor.

Bas van Agten

Bas van Agten

maakt media/web

<HTML>
<STYLE>maakt:web;</STYLE>
<?PHP ECHO ‘Elk ontwerp is een nieuwe uitdaging voor het creëren van sterke sites’; ?>
</HTML>

Anouk Rebel

Anouk Rebel

maakt media/administratie

Verzorgt de financiële administratie en is daarnaast hét aanspreekpunt bij Buro N11 als receptioniste/telefoniste.

Kris Spithout

Kris Spithout

maakt media/grafisch

Vormgeven, bloggen, dtp’en, it’en en lampen vervangen … Kris is de ideale kruising tussen de Klusjesmannen en Buurman & Buurman … maar dan handiger.

Susan-Bruijnen

Susan Bruijnen

maakt media/database

Google is her friend. Om uw doelgroep te bereiken speurt Susan journalisten op en zorgt ze dat het adressenbestand altijd up-to-date is.

Paul Spek

Paul Spek

maakt media/eindredactie

Als man met veel kilometers op de eindredactie levert hij een grote bijdrage aan de kwaliteit van alle content. Tevens gepassioneerd (model)autoliefhebber.

Ilse-de-Vogel

Ilse de Vogel

maakt media/administratie

Financiële administratie, urenregistratie, projectadministratie en facturatie. Ilse draait haar hand er niet voor om.

Janet de Vos – Schoonderwoerd

Janet de Vos – Schoonderwoerd

maakt media/redactie

Altijd op de hoogte van het lokale nieuws. Janet bedrijft journalistiek in haar puurste vorm en schrijft voor de lokale krant.

SdH-N11er-Carmen-Smit-9708

Carmen Smit

maakt media/account

Afgestudeerd in Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Houdt zich bezig met allerhande projecten op Account. Heeft een zwak voor Pinterest en de geur van versgedrukte magazines.

Wouter-Vastenhout

Wouter Vastenhout

maakt media/projecten

Autoliefhebber – geen petrolhead -, redacteur in de breedste zin van het woord, creatief en een opgeruimd humeur: dat is Wouter ten voeten uit.

SdH-N11medewerkers-4400

Huib Frie

maakt media/web

Thuis in de taal van woord en beeld. Huib verzorgt uw wensen van webdesign tot persberichten. Keywords: inzicht en overzicht, design en verhaal, lapsteels en dobro’s.

Tessa van der Werf

Tessa van der Werf

maakt media/database

Monitort de inzet van uw verzonden persberichten. Om uw doelgroep te bereiken speurt Tessa journalisten op en zorgt ze dat het adressenbestand altijd up-to-date is.

SdH-n11-ymke-jansen-2997

Ymke Jansen

maakt media/redactie

Altijd op de hoogte van het lokale nieuws. Ymke weet wat er speelt in het dorp, maakt verhalen over Bodegraven en haar inwoners en schrijft voor de lokale krant.

SdH-n11-bart-oostvogels-2020

Bart Oostvogels

maakt media/content

Ervaren automotive journalist én (online) content specialist met oog voor nieuws en sterke teksten. Heeft een passie voor alles met vier wielen, maar geeft voorkeur aan alles wat licht, snel en puur is.

foto-karin3

Karin Broeren

maakt media/redactie

Wordt blij van een goede oneliner of mooie tekst, is overbezorgde moeder van papegaai Huib, heeft een voorliefde voor foute reality-tv en kan zielsgelukkig worden van een goede Indiase curry.

lisanne-van-velzen

Lisanne van Velzen

Maakt media/web

Een enthousiaste en creatieve mediamaker. Lisanne heeft een zwak voor precisie maar is altijd in voor een grapje. Tennissen, boksen, series/films spelen een grote rol in haar vrijetijd. Voor het vormgeven en verzenden van persberichten, bijhouden van websites en andere online media, ben je bij haar aan het juiste adres.

roy-schenk

Roy Schenk

Maakt media/web

Gepassioneerd roofvisser, of eigenlijk gepassioneerd voor alles dat met vissen te maken heeft. In zijn vrije tijd werkt Roy bij Buro N11 als creative front end developer.